Куклен театър с вход свободен за 15 септември

На 15 септември, вторник, от 18:00 ч., на откритата сцена при Художествена галерия „Никола Петров“ почитателите на кукленото изкуство ще могат да се насладят на пиесата „Вълкът и седемте козлета“. Събитието е подарък от Община Види за всички деца по случай първия учебен ден.

След огромния успех на моноспектакъла „Дядовата ръкавичка“, който беше представен миналият месец пред видинската публика отново с вход свободен, Община Видин и Държавен куклен театър – Видин ще зарадват най-малките с популярната приказка на Братя Грим „Вълкът и седемте козлета“. Текстът е поднесен по оригинален, музикален и много забавен начин. Постановката е по режисура на Мая и Митко Димитрови, а в главните роли влизат най-младите актьори на видинския куклен театър – Пламен Кънев, Теодора Рашед и Христо Иванов.

Държавен куклен театър – Видин продължава да провежда съботни представления и през есента. Очаквайте на 19-ти „Маша и Мечокът“, а на 26-ти „Баба Хола“. Представленията се провеждат при капацитет от 50% и при строго спазване на противоепидемичните мерки. Екипът на театъра работи и активно по нови проекти от този месец.

Scroll to top