Кой си ти, приятелю?

КОЙ СИ ТИ, ПРИЯТЕЛЮ?

По Джим Хелмор и Карън Уол

Драматизация и режисура: Христо Иванов

Сценография: Ханна Шварц

Участват: Христо Иванов, Бояна Минковска, Калоян Патерков, Яна Иванова

В един стар антикварен магазин, едно раирано Нещо се събужда без да знае нищо за себе си. Срещата му с птичката Мюриъл и кучето Херман го кара да си зададе редица въпроси – кой е той, за какво е създаден и за какво служи!?

За да открият отговорите, героите се отправят към незабравими приключения изпълнени с безброй неочаквани емоции, музика и забавление. Срещите с останалите персонажи ни припомнят, че в живота човек може да бъде щастлив и значим, само когато дарява любов. Че едва, когато дадеш, тогава и ще получиш. Че, чрез приятелството ще се опознаеш, но преди това, трябва да се вгледаш дълбоко в себе си…

Едно представление за приятелството и за прегръдките, за това колко сме забравили да бъдем добри едни към други.

Едно представление за търсенето на себе си, което ни кара да се замислим за това кои сме, какви сме и какво правим на този свят – все екзистенциални въпроси, които всеки човек си задава от най-ранна детска възраст, та чак до старини.

Едно представление, което прави паралел със злободневното ни ежедневие, в което всеки се е свил в своя собствен ъгъл и не общува особено с другите, гледа да не се бърка в живота на останалите и се старае да се оправя сам.

Сякаш сме забравили обаче, че приятелството е едно от най-важните и прекрасни взаимоотношения между хората, което се гради, поддържа и развива и че е невероятно, когато имаме верни приятели до себе си, които да ни помагат в трудни моменти и че винаги любовта трябва да ни води!

Премиера: 27.04.2017г.

Scroll to top